De wandelingen

De walking-coach: ‘De nadruk ligt op hetgeen je WEL wilt.’

“Gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven.”

Forest landscape with mossy tree

Wandeling 1

Waar zit jouw veerkracht verborgen? 

Tijdens deze wandeling, die minimaal 1 uur en 15 minuten in beslag neemt, worden we onderweg getrakteerd op de schitterende omgeving, een diversiteit aan flora en fauna, waarbij je geconfronteerd kunt worden met een boom, waarbij zijn wortels blootliggen, wat zegt jou dat? Want, de kracht van de boom wordt bepaald door zijn wortels.  Het moraal van deze wandeling leert je dat: wanneer je met beide benen op de grond staat, is het alsof je even een spiegel wordt voorgehouden, wie je bent of wie je wilt zijn, hoe sterk zijn jouw wortels?

*De kosten voor een wandel-coaching zijn € 50,-  inclusief koffie / thee en warm appelgebak.

Traditional american apple pie served with fresh fruits
Autumn hot drink in natural table setting with orange leaves, spices, small pumpkins, pine cones
Weathervane
Autumn walk by forest footpath

Wandeling 2

Durf jij patronen te doorbreken?

Terwijl we op een ontspannen manier met elkaar praten, durf je al snel meer van jezelf te laten zien. Wanneer we een steile helling bereiken, leert ons dit dat het een metafoor is voor het doorbreken van patronen. Vaak zien we op tegen de klim, maar is het niet zo dat je juist het mooiste uitzicht krijgt na de zwaarste klim? Het bijzondere is dat mede doordat je naar links en rechts kijkt met je ogen, je eigenlijk een soortgelijk effect bereikt, als dat er tijdens een EMDR-behandeling wordt toegepast, bij het verwerken van een trauma. Dit in combinatie met de geuren van de natuur, waarbij herinneringen in onze gedachten komen, heeft dit een bijzonder rustgevend effect. Even ‘back-to-basic’, één met de natuur.

*De kosten voor een wandel-coaching zijn € 50,- inclusief koffie / thee en warm appelgebak.

Autumn forest in the mountains
forest

Wandeling 3

Wil jij jouw pad plaveien?

De wandeling, een ietwat hobbelige weg, die eigenlijk synoniem staat voor onze levensweg. Want ook dát hoort bij het leven! De Belgische Kasseien (‘kinderkopjes’), zijn weliswaar wat moeilijker begaanbaar, maar die concreet de kringloop van het leven weergeven. Want er is geen licht zonder duisternis en geen weg zonder obstakels. In deze wandeling geeft de weg je nieuwe inzichten over waar je zelf staat in het leven. Op die manier leer je, hoe je jouw eigen levensweg kunt plaveien. Waarbij wilskracht een grote rol speelt. De weg ligt open, ga je mee op reis?

*De kosten voor een wandel-coaching zijn € 50,-  inclusief koffie / thee en warm appelgebak.

Amanita muscaria in the forest
path in bamboo forest
Quote

“Houd je ogen op de sterren gericht en je voeten op de grond.”

Theodore Roosenvelt