Walking pleasure

Blijf altijd geloven dat er iets moois op je pad komt, dus trek je stoute wandelschoenen aan en zie: de wereld ligt aan je voeten…

Waarom wandelen?

Wandelen is gezond, het is bewezen dat het ontstressend werkt. Tijdens het wandelen krijg je letterlijk frisse lucht!

Door met mij op te trekken, tijdens een wandel-coach sessie, bemerk je al snel dat mede doordat je wandelt, je jezelf veel makkelijker kunt openstellen. Dit komt doordat je één bent met de natuur. Zodat je meer vanuit gevoel reageert. 

De feiten op een rijtje:

Wat maakt mijn werkwijze uniek?

Een handig weetje: ik stel mij niet op als een betweterige therapeut. Integendeel, ik geloof erin dat we allemaal in staat zijn om met de juiste handvatten onszelf te motiveren. En dat met name manifesteren, ons in staat kan stellen om datgene te bereiken, wat wij als doel voor ogen hebben.

Door de combinatie van opleidingen, levenservaring en mijn intuïtieve benadering, gaan we stap voor stap aan de slag. Zodat jij kunt kijken naar wat er wel kan, en dat is veel meer dan jij denkt! zonder naar de maatstaven van anderen te leven. Het draait om jou!

Quote

“Het mooiste uitzicht komt na de zwaarste klim.”